Володимир Путін / REUTERS

Російський президент Володимир Путін й надалі буде вичавлювати Україну з Азовського моря, щоб відкрити поставку води в окупований Крим з материка.

Найбільш ймовірні нові цілі для атаки – Кримський канал, Маріуполь та Бердянськ, сказав журналіст Аркадій Бабченко в інтерв'ю "Обозревателю".

Читайте такожПутін може влаштувати "військову прогулянку" до Києва - волонтер

Відео дня

"Путіну критично важливо відкрити поставки питної води в Крим, бо там закінчується вода. Тому він може атакувати Кримський канал, Маріуполь і Бердянськ. Звичайно, може полізти й на Донбас. Чи полізуть вони далі на Харків чи на Дніпро, — цілком можливо. Чому б і ні? Кремль не залишить Україну в спокої. Недавно читав статтю якогось генерала, де були описані точки дестабілізації ситуації в країні. Це — втрата орієнтації у суспільстві, хто свій, а хто чужий, розгойдування ситуації за будь-якими темами: релігійними, етнічними, расовими, насадження свого кандидата. Ось це зараз і відбувається в Україні", – зазначив Бабченко.

Журналіст вважає, що російське суспільство не стане чинити опір таким діям, оскільки пропаганда запрограмувала їхню свідомість на війну.

Раніше 22% опитаних українців оцінили ймовірність наземного повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну як високу, 29% - як середню, 17% - як низьку.