REUTERS

На Донбасі з початку доби внаслідок обстрілів окупантів один військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення, ще один бойову травму.

Читайте такожВійна на Донбасі: бойовики 24 рази порушили "тишу", один український боєць загинув

Про це йдеться у повідомленні прес-центру Операції Об'єднаних сил у Facebook. "Від початку доби ворог сім разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник здійснив два обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу Павлополя та в районі Мар'їнки.

Також в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" противник здійснив п'ять обстрілів позицій Об'єднаних сил поблизу Луганського, Травневого, Майорська Новолуганського та Новозванівки.

"Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення, ще один – бойову травму. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються", - йдеться у повідомленні.