Ситуація на Донбасі 20 грудня / фото УНІАН

Протягом минулої доби, 19 грудня, бойовики РФ на Донбасі 7 разів порушили режим припинення вогню. Бойових втрат та пораненнь серед українських бійців немає.

Читайте такожОкупанти продовжують блокувати дорожні коридори навпроти п’ятьох КПВВ - штаб (фото)

Як повідомляється у ранковому зведенні штабу ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з гранатометів та стрілецької зброї поблизу Південного. Неподалік населеного пункту Шуми противник вів вогонь в бік українських позицій з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Відео дня

Також за допомогою кулеметів вороги здійснили провокаційний обстріл позицій ОС в передмісті Авдіївки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід».  А поблизу Водяного – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Ворожу вогневу активність було помічено і неподалік Павлополя, де для коригування вогню з АГС ворог застосував БпЛА. Проліт безпілотника над лінією розмежування зафіксували і неподалік Водяного. Українські засоби РЕБ зупинили подальше застосування БпЛА.

Наголошується, що постріли окупантів були неприцільними і не несли загрози життю українських бійців, тому вогонь у відповідь вони не відкривали.

Від початку поточної доби, 20 грудня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Більше новин на тему