Під час ліквідації пожежі на Донбасі зникли двоє військових / фото ДСНС

Протягом минулої доби, 5 вересня, на усіх ділянках відповідальності підрозділів ОС на Донбасі обстрілів з боку противника не зафіксовано. Військовослужбовці разом з ДСНС продовжують боротьбу з масштабними лісовими та степовими пожежами.

Читайте такожВ Луганській області виникла ще одна лісова пожежа, загрози населеним пунктам немає – ДСНС

Як повідомляється у ранковому зведенні штабу ООС,  вже ліквідовані пожежі поблизу Красногорівки, Гладосового, Валуйського та Новгородського. Станом на ранок ліквідовано вогонь і поблизу Верхньоторецького.

Відео дня

Проте під час гасіння пожежі полум’ям були відрізані від решти особового складу двоє військовослужбовців зі складу ОС. Пошуки бійців тривають.

5 вересня режим тиші зберігався по всій лінії розмежування. Від початку поточної доби, 6 вересня, запроваджений режим тиші зберігається повною мірою. Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

Пожежі на Донбасі: що відомо

  • 2 вересня в Луганській області було зафіксовано 24 осередки загоряння сухої трави на площі близько 1,2 тис. гектарів.
  • 3 вересня під час гасіння пожежі, двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали термічні опіки. Їм надано першу медичну допомогу та доправлено до військових медичних закладів. Стан здоров’я обох військових – задовільний.
  • У штабі операції Об’єднаних сил заявили, що причиною масштабних пожеж на Луганщині міг бути навмисний підпал з боку противника.