Бойових втрат і поранень внаслідок ворожих пострілів немає / ілюстрація REUTERS

На Донбасі вздовж лінії зіткнення ситуація залишається контрольованою.

Читайте також"Зір вдалося зберегти": у Дніпрі лікарі рятують сапера, який підірвався на Донбасі (відео)Про це йдеться у вечірньому зведенні штабу операції Об’єднаних сил станом на 18:00 28 вересня 2020 року.

Дотримуючись домовленостей, які вступили в дію 27 липня, українські захисники продовжують виконувати свої завдання за призначенням.

Відео дня

"Від початку поточної доби, 28 вересня, російсько-окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню, застосувавши стрілецьку зброю на ділянці поблизу населеного пункту Старогнатівка. Бойових втрат і поранень внаслідок ворожих пострілів немає", - йдеться у зведенні.

Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які провокації противника.

Перемир'я на Донбасі

  • З опівночі 27 липня на лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі діє режим повного і всеосяжного припинення вогню.
  • Російські окупанти час від часу здійснюють поодинокі неприцільні постріли, які, за оцінкою штабу ООС, мають провокативну мету.