Ігор Гіркін не просто так критикує російський генералітет, вважає військовий експерт / фото REUTERS

Президент РФ Володимира Путін панічно боїться військового перевороту, і тому з'явився такий "доброволець" - російський терорист Ігор Гиркин (Стрєлков), який посилить критику генералів країни.

Не випадково Гіркін в одному зі своїх інтерв'ю заявив, що він критикує не збройні сили Росії, а генералітет, розповів військовий експерт Дмитро Снєгірьов в ефірі "FreeДом".

"Російський диктатор панічно боїться військового перевороту, завдання російських спеціальних служб - не допустити появи другого Рохліна, так званого маршала перемоги, який міг би об'єднати навколо себе можливу військову опозицію", - сказав він.

Відео дня

За словами експерта, саме з цим пов'язана поява критичних матеріалів щодо всіх російських генералів.

"Відповідно з'являється ще такий собі доброволець Гіркін, який посилить критику російського генералітету, щоб остаточно виключити саму можливість можливого військового перевороту. Тому що на тлі військових поразок представники генералітету... розуміють, що вони фактично заручники ось тих ігор, які відбуваються безпосередньо в кабінетах Кремля", - заявив Снєгірьов.

Експерт додав, що генерали будуть так званими "цапами-відбувайлами".

"За політичні помилки Кремля заплатить російський генералітет...", - підкреслив він.

Цікаві новини про Гіркіна - що варто знати

Ігор Гіркін не раз критикував військове керівництво РФ за провали під час війни в Україні і стверджував, що теж хоче воювати. ЗМІ писали, що він намагався з окупованого Криму потрапити в зону бойових дій за підробленими документами, але був затриманий.

15 жовтня ЗМІ звернули увагу на те, що терорист кілька днів нічого не писав у своєму Telegram-каналі. Російські пропагандисти заявили, що він нібито пішов воювати в один з добробатів начальником штабу чи заступником комбата.

16 жовтня Головне управління розвідки Міноборони України встановило винагороду за взятого в полон Гіркіна - 100 тисяч доларів.

Пізніше сам терорист заявив, що його чергова спроба взяти участь у війні провалилася.

Довідка УНІАН. Лев Рохлін - генерал-лейтенант, депутат Держдуми Росії II скликання, був головою комітету з оборони, засновник і перший голова Руху на підтримку армії. Був активним учасником змови військових проти президента Бориса Єльцина.

Вас також можуть зацікавити новини: