Так виглядав Гіркін при спробі потрапити на передову / фото з соцмереж

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) вперше відреагував на повідомлення про свій нібито візит на окуповану територію України - до Криму, а потім до Херсонської області.

Про це він написав у своєму Телеграм-каналі у неділю вранці.

"Коментувати Ігоря Миколайовича Безлера - себе не поважати. У КПЗ не був і не планую. На фронті я рано чи пізно буду неодмінно (ця війна, як я і попереджав заздалегідь, буде довгою і важкою). Але не прямо зараз", - коротко написав він.

Відео дня

Судячи з даного посту, потрапити на лінію фронту на півдні України Стрєлкову вчора так і не вдалося.

Що цьому передувало

У суботу колишній командир горлівських бойовиків "ДНР" Ігор Безлер повідомив, що Стрєлкова затримали в Криму при спробі потрапити на фронт боїв між ЗСУ та ЗС Росії в Херсонській області. 

У мережі також з'явилася інформація, що Гіркін потрапив на півострів за підробленим паспортом, в якому було вказано ім'я Сергій Рунов. Пізніше з'явилася інформація, що Гіркіну таки вдалося прорватися на материкову Україну.

Пізніше подробиці інциденту зі Стрєлковим розкрив радник глави ОПУ Олексій Арестович. "За деякими даними, його відпустили і пропустили воювати в Херсонську область. Так що ми маємо шанс побачити цю "героїчну" людину де - небудь під Снігурівкою, що йде в атаку", - заявив він.