false

Журналістам видання Укрмедіа вдалося поспілкуватися з Михайлом Майманом - людиною, яка захищала Київ від московського наброду з перших годин вторгнення. Набродом їх ми назвали не просто так. Комбат Майман розповідаючи про реальну загрозу від рашистів заявив, що, судячи з відсутності нормального спорядження і звичках мародерів, армії, в професійному сенсі цього слова, у Росії немає.

Цитуємо: "Та й російського солдата, як такого немає! Ми бачимо в чому вони ходять, в чому вони одягнені, вони грабують наших бабусь, забирають у них варення, яке закривали вони своїм онукам, а зжирають їх голодні російські солдати."

false

Але на цьому проблеми рашистів не закінчуються, також Майман не бачить і загрози у хваленому ВПК Росії і "елітної" армії кадирівців (окремо про яких захисник висловився і про це буде матеріал) - "Авіація, так? Ну вона падає - пташки падають, танки б'ються, кадирівці ріжуться, стріляються... "

Відео дня
false

Однак головне, що всі негоди рашистській Орді несуть наші захисники із ЗСУ, які, зі слів Михайла, не мають нездійсненних завдань на шляху знищення московитів.

Посилання на інтерв'ю: https://youtu.be/xpcvrLVAxfQ