На Донбасі український військовий отримав поранення / фото прес-центр ООС

Бойовики на Донбасі тричі порушували режим припинення вогню. В результаті один український військовий отримав поранення.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС у Facebook.

За минулу добу, 26 серпня, противник бив з протитанкових ракетних комплексів біля населеного пункту Оріхове. Крім того, бойовики обстріляли позиції українських військових з мінометів 82-го калібру біля Авдіївки, а в районі Новолуганського вели вогонь зі стрілецької зброї.

Відео дня

У свою чергу українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Читайте такожСправжні Герої: ЗМІ розповіли про подвиги трьох бійців, нагороджених 24 серпня (відео)В результаті обстрілів один український військовий отримав поранення. Його госпіталізували до лікувального закладу. Стан бійця задовільний.

Як раніше повідомляв УНІАН, 26 серпня російські війська і підконтрольні їм окупанти обстріляли з гранатомета селище Травневе у Донецькій області. Інцидент стався напередодні - під обстріл потрапив житловий сектор. Близько 18: 40 у бік Травневого з боку Збройних сил РФ було здійснено 2 постріли з АГС-17. Через півгодини стало відомо, що дві гранати вибухнули на території приватного будинку.