Доба на Донбасі минула тихо /  фото vgolos.com.ua

Минулої доби на Донбасі не було зафіксовано жодного порушення перемир'я.

Про це йдеться у ранковому зведенні прес-служби ООС.

"За минулу добу, 9 вересня, порушень домовленостей, що були досягнуті 22 липня 2020 року в рамках Тристоронньої контактної групи, не було. Режим тиші вздовж лінії розмежування зберігався повною мірою", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, паралельно з виконанням бойових завдань підрозділи зі складу Об’єднаних сил та інших складових сил оборони залучалися до гасіння осередків вогню на Донеччині та Луганщині. Зокрема, минулої доби ліквідовано пожежі поблизу населених пунктів Катеринівка, Новоселівка Друга, Чистий Лиман та Новозванівка.

Ситуація у зоні ООС сьогодні

"Від початку поточної доби, 10 вересня, у смугах відповідальності наших бригад обстрілів з боку противника не зафіксовано. Повний і всеосяжний режим припинення вогню зберігається повною мірою", - повідомляє прес-служба ООС.

Також у прифронтових районах саперами ДСНС України розміновано понад десять гектарів території та передано на знищення 92 вибухонебезпечних предмети.

Читайте такожКравчук підтвердив, що бойовиків пустять на "інспектування" українських позицій на Донбасі (відео)

Окрім цього, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Зокрема, минулої доби завершено відновлення 17 будинків, ще на 25 об’єктах роботи тривають.

ООС: останні новини