ООС новини 30 грудня - бойовики обстрілювали ЗСУ 7 разів з мінометів і гранатометів  / Фото: REUTERS

Протягом 29 грудня проросійські найманці сім разів порушили режим тиші: усі обстріли лунали у районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід».

Читайте такожСтало відомо, скількох українців хочуть повернути з полону бойовиків в ОРДЛО

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС.

Відео дня

Поблизу населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Неподалік Талаківки противник застосував станкові протитанкові гранатомети, а в районі населених пунктів Невельське та Авдіївка – підствольні гранатомети.

«На обстріли збройних формувань Російської Федерації українські захисники надали адекватну відповідь. Про всі факти порушень режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ», – йдеться у повідомленні штабу.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» спостерігалася тиша. Серед наших воїнів бойових втрат та поранень немає.

З початку цієї доби бойовики вже встигли порушити досягнуті домовленості один раз – біля Авдіївки з ручного протитанкового і підствольного гранатомета.

Порушення перемир'я на Донбасі: інші новини