ООС новини - росіяни проведуть командно-штабні навчання в ОРДЛО, каже розвідка / REUTERS

В «армійських корпусах» російських окупаційних військ завершується підготовка до командно-штабних навчань з територіальної оборони під керівництвом командувачів корпусів.

Читайте такожНа Донбасі окупанти один раз порушили режим тиші

Про це йдеться у зведенні прес-служби Міноборони щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил з посиланням на дані Головного управління розвідки.

Відео дня

«У з’єднаннях і частинах 1 та 2 АК оперативного угруповання російських окупаційних військ завершується підготовка до командно-штабних навчань з територіальної оборони під керівництвом командувачів корпусів», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що також керівництво російських окупаційних адміністрацій на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях за вказівкою російських кураторів здійснює інспекцію стану розбудови полігонної інфраструктури.

Першочергова увага приділяється стану обладнання пунктів управління, казарменого фонду, захисних фортифікаційних споруд від високоточної зброї та маскування від засобів космічної та повітряної розвідки для озброєння та військової техніки.

Новини на тему