РФ атакувала Київ та передмістя 23 листопада / фото facebook.com/Командування Повітряних Сил ЗСУ

У середу, 23 листопада, Росія завдала й удару по Київській області, не лише по столиці. Унаслідок атаки РФ є загиблі. 

Під час брифінгу УНН голова Нацполіції Київщини Андрій Нєбитов озвучив моторошні подробиці вчорашнього обстрілу регіону:

"Один із загиблих просто на балконі стояв і дивився. Й уламком йому відірвало голову".

Очільник поліції Київської області наголосив, що розповідає про це лише для того, щоб люди не ігнорували сигнали повітряної тривоги й розуміли, що під час ракетного обстрілу безпечно лише в укриттях.

Масована ракетна атака РФ на Україну 23 листопада 2022 

23 листопада Росія вчергове здійснила масовану атаку по Україні. Ракети влучили в об'єкти критичної інфраструктури в кількох областях, а також житлові будинки.

Протиповітряна оборона України знищила п'ять безпілотників та 51 з майже 70 ракет, випущених по Україні.

Голова Національної поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомляв, що внаслідок влучання ракети у багатоповерховий житловий будинок у Вишгороді 23 листопада чотири людини загинули, 27 постраждали.

Згодом очільник КОВА Олексій Кулеба уточнив інформацію. За його словами, у Київській області в результаті ракетної атаки Росії 23 листопада постраждали понад 30 людей.

"35 постраждалих внаслідок масованих ворожих обстрілів. У Вишгороді - 31 людина. Постраждалі в лікарнях, всім надається допомога", - повідомив Кулеба.

Він додав, що у Чабанах один потерпілий і зруйнований приватний будинок. У Глевасі - одна людина постраждала. В Українці - троє. Всі під наглядом медиків.

Вас також можуть зацікавити новини: