Родина загинула від кулеметів росіян / FrontlinerUA

Під час ексгумації жертв російських окупантів у Бучанському районі рятувальні служби дістали тіла вбитої родини та розтрощені автомобілі.

Світлини Donbas Frontliner опублікував у своєму Telegram радник глави МВС Антон Геращенко.

На знімках, стверджує Геращенко, видно п’ять убитих, серед них – дворічна дитина. Усі загинули на місці.

Відео дня

FrontlinerUA

Колона з 15 авто намагалася покинути окуповане рашистами село Здвижівка 12 березня. На машинах люди наклеїли написи "діти" і білі шматки тканини.

Солдати РФ зупинили їх біля села Гавронщина та не дали їм вийти. Цивільні спробували виїхати вже наступного дня після ночівлі.

Натомість БМП окупантів вдарив по колоні важким кулеметом.

FrontlinerUA

Сімох людей з колони, зокрема двох поранених, у своєму домі прихистив місцевий мешканець. Він же й поховав загиблу родину в себе на городі.

Війна Росії проти України

Російські війська вторглися в Україну вранці 24 лютого. Напад РФ супроводжувався бомбардуваннями військових і цивільних об’єктів.

Після невдалої спроби штурму столиці розгромлені окупаційні сили зосередилися на терорі цивільного населення в тимчасово захоплених населених пунктах.

Є факти розстрілу мирних мешканців, катувань і зґвалтувань, а також мародерства.

Наприкінці березня стало відомо, що розгромлені українською армією сили Росії відступають у бік Білорусі для перегрупування й завдання удару зі сходу.

Зараз агресор намагатиметься прорвати оборону ЗСУ в напрямку Харкова і ввійти у південні регіони.

З початку повномасштабного вторгнення ЗСУ ліквідували вже понад 20 тисяч окупантів й знищили тисячі одиниць військової техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: