Бойових втрат серед українських військових немає \ фото УНІАН

На Донбасі за добу на ділянках відповідальності українських підрозділів зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Читайте такожУряд змінив умови перетину адмінкордону з окупованим Кримом і ОРДЛОПро це йдеться у ранковому зведенні прес-центру ООС у соцмережі. "Неприцільним пострілом з підствольного гранатомету противник намагався спровокувати наших воїнів на ділянці фронту поблизу Мар’їнки. Військовослужбовці Об’єднаних сил вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат, внаслідок ворожого пострілу, немає", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі уточнили, що з початку цієї доби у смугах відповідальності українських бригад обстрілів з боку противника не зафіксовано. Режим тиші зберігається повною мірою. 

Відео дня

"Паралельно з виконанням бойових завдань підрозділи зі складу Об’єднаних сил та інших складових сил оборони локалізують масштабні лісові та степові пожежі на Луганщині, що були спровоковані противником. Так, в районі Станиці Луганської вогнем охоплено більше двохсот гектарів лісостепу, в районі населеного пункту Лобачеве пожежа займає площу близько 950 гектарів", - повідомили в рпес-центрі.

Зокрема, до боротьби з вогнем на Луганщині залучено майже 600 чоловік особового складу та 84 одиниці інженерної та автомобільної техніки підрозділів Збройних сил України і ДСНС. "В населених пунктах Зайцево і Новолуганське пожежі вже ліквідовано", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі також повідомили, що під час гасіння пожежі, двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали термічні опіки. Їм надано першу медичну допомогу та доправлено до військових медичних закладів. Стан здоров’я обох військових – задовільний.

Ситуація на Донбасі: що відомо