Російські найманці на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню / фото УНІАН

За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи чотири рази порушили режим припинення вогню.

Як повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил, неподалік Авдіївки і Катеринівки зафіксовані постріли бойовиків зі стрілецької зброї, поблизу Водяного - з автоматичного станкового гранатомета. Біля Шумів окупанти вели вогонь з підствольного гранатомета і стрілецької зброї.

"Ворожі постріли не становили загрози для життя та здоров’я наших захисників, тож вогонь у відповідь вони не відкривали", - заявили в штабі.

Втрат і поранень серед українських військових не було.

З початку поточної доби в районі Новолуганського бойовики відкрили вогонь з підствольного гранатомета.

"З початку поточної доби, 5 жовтня, біля селища Новолуганське ворог здійснив один неприцільний постріл з підствольного гранатомета. В інших районах на всій лінії розмежування спостерігається тиша", - розповіли в штабі ООС.

У штабі ООС зазначили, що військовослужбовці Збройних Сил України та рятувальники ДСНС продовжують ліквідовувати пожежі в Луганській області.

"Вчора основні зусилля були спрямовані на гасіння осередків загорянь поблизу населених пунктів Кряківка, Трьохізбенка, Айдар, Шуми. Крім того, 166 військовослужбовців і 16 одиниць автомобільної та інженерної техніки було задіяно в ліквідації наслідків пожеж у населеному пункті Воронове", - підсумували в штабі ООС.

Ситуація на Донбасі: що відомо станом на 5 жовтня