За даними розвідки, за минулу добу, українські воїни поранили одного загарбника / фото ЗСУ / Міністерство оборони України

Протягом останньої доби, 24 липня, озброєні формування РФ на Донбасі 9 разів порушили режим припинення вогню. Втрат серед українських військових немає.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

Так, бойовики застосували заборонені міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатомети, кулемети та стрілецьке озброєння.

Відео дня

Читайте такожДо столичного госпіталю авіацією доставили 13 бійців, поранених на Донбасі (фото)

Окупанти обстріляли позиції українських захисників поблизу населених пунктів Гнутове, Лебединське, Харчовики, Широкине, Новотошківське і Хутір Вольний.

"Підрозділи Об'єднаних сил своєчасно реагували на збройні провокації противника і вогнем змушували окупантів відмовитися від продовження агресивних дій. За даними розвідки, за минулу добу, українські воїни поранили одного загарбника. За минулу добу втрат серед українських військовослужбовців в результаті ворожих обстрілів не було", - йдеться в повідомленні.

При цьому з початку поточної доби російські найманці 2 рази порушили режим припинення вогню неподалік Опитного. Втрат немає.

Нагадаємо, 23 липня бойовики на Донбасі 8 раз обстріляли позиції ООС, поранивши двох українських військових.

Як повідомляв УНІАН, Тристороння контактна група узгодила повне припинення вогню вздовж лінії розмежування на Донбасі з 27 липня.