Боєць загинув від отриманих осколкових поранень / фото ООС

Один з поранених окупантами сьогодні під Павлополем військовослужбовців помер.

Про це прес-центру штабу операції Об’єднаних сил повідомляє у Facebook.

«Із сумом повідомляємо, що один із військовослужбовців, який сьогодні був поранений в районі населеного пункту Павлопіль, на жаль, помер в лікувальному закладі від отриманих осколкових поранень», - зазначається у повідомленні.

Відео дня

Загалом від початку доби внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець – загинув, ще один – отримав поранення, уточнили у прес-центрі.

Разом з тим у вечірньому зведенні повідомляється, що сьогодні незаконні збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню.

Читайте такожОкупанти передали Україні тіло ще одного загиблого військовослужбовця ЗСУ – штаб ООС

Біля Новотошківського, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", агресор застосував міномети калібру 120 мм.

«У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік населеного пункту Павлопіль противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів. А українських захисників поблизу Гнутового ворог обстріляв з ручних протитанкових гранатометів», - сказано у зведенні.

У відповідь на злочинні дії російських найманців українські воїни відкривали прицільний вогонь по опорних пунктах противника. Завдяки рішучості та влучності українських оборонців загарбники припинили свою активність. Втрати окупантів уточнюються.

На ділянках розведення №1, №2 та №3 режим тиші дотримувався.

Як повідомляв УНІАН, вранці у Міноборони інформували, що внаслідок ворожих обстрілів з АГС поблизу Павлополя двоє українських бійців отримали осколкові поранення. Військовослужбовців було оперативно евакуйовано до лікувального закладу.