ЗСУ відповіли на обстріли окупантів / Фото УНІАН

Протягом минулої доби, 10 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр штабу ООС у Facebook, В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», збройні формування Російської Федерації відкрили вогонь зі станкового протитанкового гранатомета неподалік Авдіївки. Поблизу населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська вели вогонь в бік позицій ЗСУ з автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів і великокаліберного кулемету.

Читайте такожОкупанти обстріляли з протитанкового гранатомета українську позицію під Авдіївкою

Відео дня

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» спостерігалася тиша.

"Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. У відповідь на обстріли збройних формувань Російської Федерації наші воїни надали противнику адекватну відповідь. Серед українських захисників бойових втрат немає", - йдеться в повідомленні.

Від початку поточної доби, 11 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил спостерігається тиша. Порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

"Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами, - додали у штабі.

"Перемир'я" на Донбасі