До Дня захисників та захисниць України онлайн-сервіс виклику авто Uklon та благодійний фонд "Повернись живим" оголосили про проведення спільної кампанії на підтримку українських військових.

Як повідомляє фонд "Повернись живим, долучитись до проєкту "14 днів для захисників" можна буде, перейшовши через QR-код в автівках сервісу Uklon у Дніпрі, Києві, Львові, Одесі та Харкові. Також посилання на проєкт міститиметься у розділі "Новини" застосунку Uklon. Коли акція завершиться, Uklon долучиться до допомоги власним внеском. Крім того, 14 жовтня сервіс додатково організує день безкоштовної доставки для ветеранських бізнесів.

Співзасновник та операційний директор компанії Uklon Сергій Смусь зазначає:

Відео дня

"14 жовтня — гарна нагода для всіх нас згадати про те, через що пройшла Україна. А цей проєкт — гарна можливість подякувати захисникам за щоденний захист нашої незалежності".

"У 2014 році, в момент, коли важко було всім, у нас не було іншого варіанта, окрім як підтримувати ресурсами українську армію. Дотепер ми щороку співпрацюємо з БФ "Повернись живим" і не збираємося змінювати цей вектор, поки країна перебуває у військовому конфлікті", — зауважив Смусь.

На кошти, зібрані під час акції, будуть придбані мобільні комплекси спостереження.

Водночас  директор благодійного фонду "Повернись живим" Тарас Чмутнаголосив, що країні потрібна сильна та компетентна армія:

"Ми розбудовуємо її — підсилюємо сучасним обладнанням, що допомагає зберігати життя військових та стримувати противника. Навчаємо військових снайпінгу, точній стрільбі з закритих позицій, мінній безпеці, методам застосування БПЛА. Це було б неможливо без соціально відповідального бізнесу, який підтримує і благодійників, і військових. Зокрема, наші партнери з онлайн-сервісу виклику авто Uklon з 2014 року допомагають українським воїнам ставати сильнішими та професійнішими."