Російські окупанти не відкрили пропуск громадян через контрольні пункти в’їзду-виїзду "Станиця Луганська" та "Мар'їнка". Біля кордону скупчилась майже тисяча людей.

Про це повідомляє журналіст ТСН.

Читайте такожНа Донбасі підірвали автомобіль з військовими: 10 травмованих (фото)

Українські військові пропустили першу машину в зазначений термін, але за деякий час вона повернулась. Її водій розповів, що окупанти не пропустили його і не пояснили причини, проте зазначили, що вони та не мали наміру когось пускати.  

Втім люди не покидають пункт. Дехто чекав відкриття КПВВ по кілька місяців, жив у машині або ночував в оселях небайдужих українців.

З 10 червня планували відновити пропуск громадян через контрольні пункти в’їзду-виїзду "Станиця Луганська" та "Мар'їнка".

Для перетину лінії розмежування в КПВВ громадяни повинні допускатися із засобами захисту органів дихання. Одночасно у контрольних пунктах зможе перебувати така кількість осіб, що забезпечить дотримання соціальної дистанції.

Як повідомляв УНІАН, контрольні пункти в’їзду-виїзду на Донбасі та адмінмежі з окупованим Кримом були закриті через карантин з середини березня.