На ділянках розведення №1, №2 та № 3 обстрілів не зафіксовано / espreso.tv

Від початку поточної доби окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Як повідомляється на сторінці прес-центру штабу ООС у Facebook, бойовики продовжують застосовувати важке озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Так, неподалік населеного пункту Опитне вони відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру, а по опорних пунктах українських бійців поблизу Водяного та Авдіївки вели вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Відео дня

Читайте такожДо столичного госпіталю авіацією доставили 13 бійців, поранених на Донбасі (фото)

Поблизу Попасної та Оріхового російсько-окупаційні війська використали міномети 120-го калібру, неподалік Троїцького та Новозванівки – 120-мм та 82-мм міномети та великокаліберні кулемети. В районі населеного пункту Новоолександрівка терористи вели вогонь з мінометів 120-го калібру, а біля Причепилівки – зі станкових протитанкових гранатометів.

На інших ділянках лінії розмежування дотримувався режим тиші.

З початку поточної доби внаслідок обстрілів втрат серед українських захисників немає.

На ділянках розведення №1, №2 та № 3 обстрілів не зафіксовано.

Як повідомляв УНІАН, українські військові на передовій сумніваються, що бойовики дотримуватимуться домовленостей про перемир'я, початок якого заплановано на 27 липня.