Бойовики 11 разів обстріляли українських військових / фото УНІАН

Від початку сьогоднішньої доби бойовики незаконних збройних формувань Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляється на сторінці операції Об’єднаних сил у Facebook.

"Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник вів вогонь з мінометів калібру 120 мм біля Луганського і Кримського, а неподалік Майорська провокував українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

Читайте такожНа Донбасі під час обстрілів загинув відомий волонтер

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти обстріляли опорні пункти Об’єднаних сил з мінометів калібру 82 мм поблизу Пищевика та Авдіївки. Також противник застосував гранатомети різних систем та стрілецьку зброю неподалік Кам’янки і Славного, а по оборонцях Водяного відкривав вогонь зі стрілецької зброї.

Також повідомляється, що підрозділи Об’єднаних сил відповідали на всі вогневі провокації бойовиків, змусивши їх повернутися до дотримання режиму тиші.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 13 липня один з українських військових загинув поблизу Славного в результаті обстрілу з боку бойовиків, ще один підірвався на міні поблизу Зайцевого.