Олексій Лісін родом із села Гірке на Гуляйпільщині, що на Запоріжжі / фото facebook.com/93OMBr

Під час бойових дій в Луганській області ввечері, 28 квітня, загинув солдат 93 ОМБр Олексій Лісін.

Про це повідомляється на сторінці 93-ї Окремої механізованої бригади на сторінці в Facebook.

Під час його перебування на бойовому посту в нього влучив уламок ворожого снаряда.

Відео дня

"Боєць родом із села Гірке на Гуляйпільщині, що на Запоріжжі. Народився 30 березня 1990 року. Майже ровесник держави за яку загинув…", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожНа Донбасі снайпер поранив українського військового

До 93-ї бригади Олексій Лісін приєднався минулого року, коли її бійці обороняли Авдіївський напрямок в Донецькій області.

До армії він працював далекобійником у Дніпрі. "Наш побратим пережив у своєму житті велику трагедію - втратив обох батьків та будинок у пожежі. Через це найбільше мріяв після повернення з війни відбудувати батьківський дім. У Олексія лишилися старенька бабуся, молодший брат Микола, старша сестра Тетяна, дванадцятирічна донька від першого шлюбу Ліда та кохана дівчина Ліля, з якою він планував одружитись", - зазначили в ОМБр.

"Він був спокійним і добрим. Мріяв скоріше повернутися до коханої", - згадує один із його побратимів, що служив із Олексієм на одній позиції.

До армії Олексій Лісін працював далекобійником у Дніпрі / фото facebook.com/93OMBr

Раніше УНІАН повідомляв, що в Луганській області внаслідок ворожого обстрілу 28 квітня загинув український військовий. Боєць ЗСУ зазнав смертельного осколкового поранення.