Сили ООС відповіли на обстріли окупантів / фото УНІАН

На Донбасі вчора підрозділи Об’єднаних сил вогнем у відповідь ліквідували 8 окупантів, одного поранили, знищили бліндаж та дві самохідні артилерійські установки (САУ) ворога.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил з посилання на дані розвідки.

Читайте такожВ ЗСУ заявили, що наразі немає безпосередньої загрози вторгнення з боку Росії

Відео дня

«Російські окупанти несуть суттєві втрати. Вчора під час обстрілу позицій захисників України дії ворога становили загрозу життю та здоров’ю наших воїнів. У відповідь незаконним збройним формуванням Російської Федерації військовослужбовці Об’єднаних сил відкрили вогонь із дозволеного Мінськими домовленостями озброєння», - йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, після придушення ворожої активності 8 окупантів загинули, одного поранено. Також завдяки вмілим і рішучим діям українських воїнів було знищено один бліндаж та дві самохідні артилерійські установки загарбників, які знаходилися на вогневих позиціях противника із суттєвим порушенням лінії відведення згідно з Меморандумом та Комплексом заходів з виконання Мінських домовленостей.

«Агресія супротивника була придушена, моральний дух зломлений - в підрозділах окупаційних військ РФ морально-психологічний стан різко погіршився. Після навіяння на них страху окупанти почуваються розгубленими», - наголошують у штабі.

Як повідомляв УНІАН, минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню, один український воїн отримав бойове травмування.