Російські бойовики продовжують порушувати режим тиші / REUTERS

У зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі з опівночі окупанти один раз порушили режим тиші.

Про це повідомляється у вечірньому зведенні щодо ситуації в районі проведення ООС станом на 17.00.

Читайте такожТКГ погодила чотири нові ділянки розведення сил на Донбасі

Відео дня

Зазначається, що з початку поточної доби на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано.

Водночас один факт порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ задокументовано біля Авдіївки. Поблизу цього населеного пункту ворог здійснив декілька провокативних пострілів зі стрілецької зброї та підствольного гранатомету.

«Збройна провокація була неприцільною і не загрожувала життю та здоров’ю наших захисників, тому військовослужбовці Об’єднаних сил вогонь у відповідь не відкривали», - сказано у зведенні.

Серед українських захисників бойових втрат і поранень немає.

Військовослужбовці Збройних сил України не втрачають пильності та продовжують непохитно виконувати завдання щодо захисту українського народу і перебувають напоготові надати відсіч у разі загрози їхньому життю чи здоров’ю, наголосили у штабі.

Також повідомляється, що сьогодні в усіх бойових військових частинах Об’єднаних сил в урочистій обстановці відбулись церемонії підняття Державного Прапору України. Військовослужбовці хвилиною мовчання вшанували пам’ять про своїх загиблих бойових побратимів.

Перемир'я на Донбасі