Доба на Донбасі не минула без втрат / фото УНІАН

Протягом минулої доби, 4 липня, збройні формування РФ на Донбасі 10 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожого обстрілу один український військовослужбовець отримав поранення.

Читайте також"Ніхто від України нічого не може вимагати": Зеленський про зміни до Конституції про особливий статус Донбасу

Як повідомляється у ранковому зведенні штабу ООС, ворог застосував заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи калібру 122 мм, 120-ти та 82-х мм міномети, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, снайперську та стрілецьку зброю.

Відео дня

Українські воїни відповіли окупантам вогнем, після чого ті згорнули свою злочинну активність. За даними розвідки, 4 липня українські захисники знищили трьох та поранили ще трьох загарбників.

Від початку поточної доби бойовики два рази порушили режим припинення вогню. Аби припинити збройну активність окупантів підрозділи ОС миттєво відреагували у відповідь після чого ворожі обстріли припинилися. За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Раніше російські окупанти обстріляли житлові будинки в Авдіївці.