Є ознака, яка свідчить про те, що вороги відступатимуть із ЗАЕС, зазначив експерт / фото УНІАН, Олександр Синиця

Факти мародерства свідчать про те, що російські окупанти будуть "драпати" з території Запорізької атомної електростанції.

Потрібно бути готовими до того, що після відступу ceпротивника на ЗАЕС буде замінована максимальна площа, розповів військовий експерт Іван Ступак в ефірі "FreeДом". "...факти мародерства - це... одна з ключових ознак того, що, швидше за все, вони будуть звідти драпати...", - зазначив він.

За його словами, РФ також на території АЕС з літа минулого року активно займається промисловим шпигунством.

"...Російська Федерація вже десь з літа минулого року займається активно промисловим шпигунством на території цієї АЕС, зокрема, ...паливні збірки, які, якщо не помиляюся, вони виробництва США, вивозилися... для того, щоб отримати доступ до технологій...", - поділився Ступак.

Ситуація на ЗАЕС - сьогодні це варто знати

Супротивники у березні минулого року захопили ЗАЕС. Вороги перетворюють атомну електростанцію на військову базу, зокрема, вони все навколо мінують. На АЕС знаходяться представники корпорації "Росатом", які допомагають окупантам.

6 березня в "Енергоатомі" повідомили, що противники займаються прораховуванням імовірних сценаріїв відступу із ЗАЕС й мітять обладнання, яке можна вкрасти.

Вас також можуть зацікавити новини: