ЗСУ поранили понад 110 окупантів / фото REUTERS

Українські воїни продовжують послідовно знищувати російських окупантів. Впродовж кількох днів ворог зазнав значних втрат в результаті успішних атак Сил оборони України.

Як зазначається у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ, підтверджено ураження об’єкту російських загарбників в районі Енергодару.

"26 листопада цього року знищено 6 одиниць військової техніки різного типу та поранено близько 30 військовослужбовців. В районах населених пунктів Пологи та Чернігівка Запорізької області, в результаті дій Сил оборони, близько 80 загарбників отримали поранення. Кількість загиблих окупантів уточнюється", - йдеться у зведенні.

Крім того, зафіксовано близько 30 одиниць пошкодженої військової техніки противника на ремонті в населеному пункті Гола Пристань Херсонської області.

Війна України з Росією 2022 - найважливіші свіжі новини

Вранці 27 листопада Генштаб ЗСУ повідомив, що наші воїни на Донбасі відбили ворожі атаки біля п’яти населених пунктів. В Донецькій області загарбники атакували наших захисників біля Верхньокам’янського, Білогорівки, Спірного й Мар’їнки, а в Луганській - у районі Стельмахівки.

У Генштабі додали, що супротивник намагався посилити свої формування на Авдіївському, Лиманському та Новопавлівському напрямках.

Варто зазначити, що українські військовослужбовці станом на 27 листопада ліквідували 87 310 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: