Укроборонпром відновив для армійців партію БМП / фотоУкроборонпром

Державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод», що входить до складу державного концерну «Укроборонпром», відновило для армійців партію бойових машин піхоти.

Як повідомляє прес-служба ДК «Укроборонпром», чергова партія відновлених бойових машин піхоти БМП-2 пройшла регламентний ремонт в рамках державного оборонного замовлення.

«Ми не лише відремонтували, а й модернізували ці БМП-2 за рахунок новітніх засобів навігації, оптичних приладів та прицілів, що дало змогу продовжити та покращити ресурсні показники бойових машин. Напередодні Дня захисника України бойові машини передано нашим військовим», - зазначив директор Житомирського бронетанкового заводу Олексій Жуковець.

Відео дня

В процесі ремонту фахівці заводу відновили боєздатність усіх систем та агрегатів бойових машин піхоти, що підтверджено циклом заводських та приймально-здавальних випробувань.

Чим займається «Житомирський бронетанковий завод»

«Житомирський бронетанковий завод» займається виготовленням, глибокою модернізацією та капітальним ремонтом бойової і спеціальної техніки різних модифікацій: БМП, БРЕМ, БМД, а також машин на їх базі. Наразі триває модернізація виробничих потужностей підприємства шляхом впровадження новітніх енергозберігаючих технологій виробництва.

Вас також можуть зацікавити новини