REUTERS

Видання Vanity Fair влаштувало справжню перевірку для 27-річної голлівудської актриси Дженніфер Лоуренс. Зірка відома тим, що дозволяє собі відкрито висловлюватися щодо багатьох речей, але на цей раз прийшов час дізнатися, чи говорить вона правду чи ні.

Читайте такожДженніфер Лоуренс знову збурив публіку: на прем'єрі фільму зірка не помітила, як оголила груди (фото)

Серед безлічі питання було досить складний і навіть дивний. Акторці запропонували уявити ситуацію з рухомим поїздом, який може вбити двадцять чоловік на шляху. Для їх порятунку їй запропонували повернути важіль і змінити напрямок поїзда так, що він поїде іншим шляхом і вб'є лише одну людину. Дженніфер сказала, що повернула б важіль. Тоді актрису запитали, штовхнула б вона людину на рейки з такими ж умовами. Відповідь знову була ствердна: "Я штовхнула б. Взагалі, кожен раз, коли я в метро, я думаю про те, щоб штовхнути людину на рейки. У мене не виникає спокуси зробити це, але думки про це прослизають в голові", – зізналася актриса.

Відео дня

"Я рада, що поліграф підтвердив, що я психопатка", – зауважила актриса.

Також Дженніфер відповіла "так" на питання про те, чи любила вона когось і хотіла вийти заміж. Актриса зазначила, що вона не вірить в любов з першого погляду і в існування "споріднених душ".