Західні таблоїди і глянсові журнали вже вибрали гірші сукні на церемонії "Оскар-2018". УНІАН зробив добірку модних провалів на церемонії версії відомих видань.

Відео дня

35-річна співачка Сент-Вінсент вибрала образ в чорному від Saint Laurent. Проте неясно, що на дівчині: сукня ультра-міні або піджак без штанів!

Сент-Вінсент / REUTERS

Образ актриси Тараджі Хенсон від Vera Wang — досить відвертий і дуже спірний. Все ж відзначимо цікаві елементи образу: босоніжки від Jimmy Choo і прикраси від Roberto Coin.

Тараджі Хенсон / REUTERS

51-річна Сальма Хайєк, в бузковому блискучому образі від Gucci, який на тлі занадто яскравої зовнішності акторки створює дисбаланс. Занадто багато кристалів, рюшів і воланів. Навіть прикраси від Harry Winston і чудово підібраний клатч сріблястого кольору не врятували актрису від модного провалу.

Сальма Хайєк / REUTERS

Актриса Бланка Бланко, як і в минулому році, потрапила в команду модних аутсайдерів. Її відверте червоно-біле плаття з величезним декольте і вирізом виглядало без смаку і вульгарно.

Бланка Бланко / REUTERS

Вупі Голдберг не в перший раз виявляється у списку двоечниць червоної доріжки. І в цей раз її масивне квіткове плаття, з досить відвертим декольте і пишною спідницею, від американського дизайнера Christian Siriano, створило дуже критичний образ.

Вуппі Голберг / REUTERS