instagram.com/sarahjessicaparker

Голлівудська актриса Сара Джесіка Паркер, яка нещодавно підтримала кандидатуру Синтії Ніксон на пост губернатора Нью-Йорка, вирішила перекваліфікуватися в дизайнери.

Читайте також"Мені не потрібна твоя підтримка": Кім Кеттролл жорстко відповіла Сарі Джесіці Паркер на співчуття з приводу смерті брата

За плечима Сари - кілька авторських колекцій взуття, колекція маленьких чорних суконь, а тепер від неї можна отримати і вбрання для весілля, передає ТСН. Паркер представила в нью-йоркському салоні Serge Normant Salon свою першу весільну колекцію, яку вже можна знайти на сайті Gilt.

Відео дня

"Щоб носити вбрання зі свого весілля кожен день, купуйте нову колекцію весільного одягу та взуття, розроблену Сарою Джесікою Паркер виключно на Gilt", - повідомляється на офіційній сторінці Instagram магазину.

У колекцію Сари Джесіки увійшли 10 весільних моделей, і, звичайно, сукнями справа не обмежилася. У лінійку увійшли комбінезони, спідниці, брючні костюми, а також 15 пар туфлів.

Білий колір колекції - не головний. Як відомо, сама Паркер виходила заміж у вбранні чорного кольору, тому і в колекції є моделі чорного, рожевого, червоного, світло-сірого і блакитного кольорів.

Нагадаємо, в лютому Сара Джессіка Паркер публічно посварилася з колегою по серіалу "Секс і місто" Кім Кетролл.