У ніч на 21 травня у Лас-Вегасі відбулося вручення премії Billboard Music Awards-2018. Британський поп-музикант Ед Ширан отримав премію як кращий виконавець року.

Під час урочистої церемонії були названі і інші кращі виконавці року. Про це повідомляє Billboard.

Відео дня

Ширан був номінований на 15 нагород. Співак отримав шість з них, включаючи премії "Найбільш продаваний виконавець", "найпопулярніша пісня на радіо" (Shape of you), "Кращий музикант чоловічої статі" і "Кращий виконавець чарту Billboard Hot 100".

Читайте такожЄвробачення-2018: переможець торішнього конкурсу в Києві Сальвадор Зібрав заспівав з володарем Греммі (відео)

Ще одним тріумфатором церемонії став американський репер Кендрік Ламар. Він став володарем нагород, зокрема, у номінаціях "Кращий реп-виконавець" і "Кращий альбом чарту Billboard 200" (платівка DAMN).

Співачкою року стала американка Тейлор Свіфт. Звання найкращої групи отримав інді-рок-колектив Imagine Dragons. Колектив також переміг у категоріях "Кращий рок-альбом" (Evolve) і "Краща рок-пісня" (Believer).

Раніше повідомлялося, що зірки світової поп-музики вирішили зробити оригінальний подарунок Елтону Джону після завершення його кар'єри. Подвійний альбом кавер-версій хітів Елтона Джона і автора текстів до його пісень Берні Топіна запишуть найпопулярніші гурти та виконавці.