Ілюстрація REUTERS

Кожен рік Netflix випускає величезну кількість серіалів і фільмів, тому не дивно, що стримінговий сервіс став гігантом на ринку і завоював мільйонну аудиторію.

У 2018 продуктів від Netflix власного виробництва було чимало і компанія вирішила поділитися топ-10 найпопулярніших.

Список найпопулярніших серіалів:

1. На районі

Група підлітків, які живуть в кримінальному районі Лос-Анджелеса. Тепер хлопці переходять в старшу школу і попереду їх чекає багато пригод, а дружба не раз перевірятимуться на міцність.

2. Створюючи вбивцю: 2-й сезон

Документальний фільм розповідає про розслідування злочину, за яке був засуджений Стівен Ейвері. Він дійсно винен чи сталася безглузда помилка системи? На зйомки фільму пішло понад 10 років.

3. 13 причин, чому: 2-й сезон

Ханна після цькування в школі вирішила звести рахунки з життям і залишила своєму другові касети. На них дівчина записала 13 причин, з яких зробила цей вчинок. Другий сезон драматичного серіалу розкриває безліч інших проблем, від яких страждають підлітки.

4. Останній шанс

Спортивна драма розповідає про хлопців, головна мета яких — за будь-яку ціну потрапити у вищу футбольну лігу.

5. Охоронець

Гостросюжетний британський серіал розповість про хлопця, якому належить захищати впливового політика Джулію Монтегю. Погляди міністра внутрішніх справ на різні аспекти життя кардинально відрізняються від його правил і установок, але робота є робота.

Читайте такожНазвано найвисокооплачуванішу модель 2018 року (фото)

6. Найшвидша тачка

Ще один документальний серіал, тільки тепер про людей, для яких швидкість — головне джерело адреналіну. Гонщики хочуть з'ясувати, чия машина швидше і довести іншим власну перевагу.

7. Привиди будинку на пагорбі

Багатодітна сім'я переїжджає в дивний будинок на пагорбі, а події, які відбулися в ньому, навіть через 26 років не можуть дозволити всім жити нормально. У кожного за плечима стоїть безліч привидів і психологічних проблем.

8. Енн: 2-й сезон

Все своє життя Енн провела в дитячих будинках і ніколи не знала, що таке справжня сім'я і батьківська турбота. Одного разу маленьку фантазерку забирають до себе старші брат і сестра і з того моменту життя кожного зміниться.

9. Ненаситна

Комедійний серіал розповідає про повну дівчинку Патті, яка різко скидає вагу після удару бездомного в щелепу. В результаті школярка стає стрункою, красивою і бажає помститися всім своїм кривдникам.

10. Помаранчевий — хіт сезону: 6-й сезон

Жіноча в'язниця — далеко не рай і в цьому належить переконатися Пайпер Керман. Дівчина потрапляє за ґрати на п'ятнадцять місяців і вчитися виживати в новому для себе світі.