REUTERS

Голлівудський актор і секс-символ Бред Пітт 18 грудня святкує свій день народження. Йому виповнюється 55 років.

Читайте такожАнджеліна Джолі вирішила стати ведучою на радіо

Влаштовувати гучних урочистостей з цього приводу актор не збирається. Нічого міцніше клюквеного морсу Бред не п'є ось уже два роки, з тих пір, як Анджеліна Джолі, грюкнувши дверима, забрала дітей і подала на розлучення.

Відео дня

Зараз Бред Пітт є одним із найбільш затребуваних акторів, але він був з тих, хто пробивався до вершини Голлівуду самостійно.

Актор ніколи не приховував, що перед тим, як знятися у першому в своїй кар'єрі епізоді, він працював закликальником в ресторані, розвозив продукти і навіть чистив басейни. Всі зароблені гроші він витрачав на акторські курси.

Останнім часом актор переживає не найкращі часи через розлучення з Анджеліною Джолі, але на публіці він незмінно тримається на висоті. Американський актор поклявся більше ніколи не одружуватися, зазначає ТСН.

Незважаючи на те, що виховувався в релігійній сім'ї, Бред Пітт - атеіст, який звик вірити тільки в себе. У нього є принципи - він ніколи не знімався оголеним, навіть на початку кар'єри.

Сьогодні поява актора у фільмі - це 100% успіху в прокаті. Бред Пітт давно вже все всім довів. Зараз у нього заслужений статус топ-зірки Голлівуду. Він заробив сотні мільйонів своєю старанною роботою і може дозволити собі відмовлятися від ролі, коли бачить свою недоцільність у фільмі.