Телеканал HBO оголосив ім'я режисера пілотного епізоду пріквела популярного серіалу Гра престолів, а також акторський склад проекту.

Як повідомляється на сайті телеканалу, перший епізод зніме британська режисер С. Дж. Кларксон, відома по роботі над серіалами Декстер, Доктор Хаус, Потворо та іншими відомими шоу.

Письменник Джордж Мартін виступить одним з творців і виконавчих продюсерів нового серіалу.

false
false

Крім того, оприлюднено основний акторський склад: на екранах глядачі побачать актрис Наомі Акі (Доктор Хто, Зоряні війни. Епізод 9, Деніс Гоф (Колетт), Шейлу Атім (Куртизанки) і Джорджі Хенлі (Хроніки Нарнії), а також акторів Джеймі Кемпбелл Бауера (Суінні Тодд, Сутінки), Иванно Джеремайя (Доктор Хто, Чорне дзеркало), Алекса Шарпа (Як розмовляти з дівчатами на вечірці), і Тобі Регбо (Останнє королівство, Фантастичні тварини: Злочини Гриндевальда).

Крім них, в серіалі будуть задіяні номінантка на Оскар Наомі Уоттс і британський актор і музикант Джош Уайтхаус.

«Події відбуваються за тисячі років до подій Гри престолів, серіал розповідає про падіння світу з Золотого століття героїв в похмурі часи. Від страхітливих таємниць історії Вестероса до істинного походження Білих Ходоків, загадок Сходу і легенд Старків - одне можна сказати напевно: це не та історія, яка нам точно відома», - описують союжет пріквела в HBO.