Син Лайонела Річі погрожував підірвати бомбу в аеропорту Хітроу / Hello

Син відомого музиканта Лайонела Річі Майлс потрапив в неприємну ситуацію в лондонському аеропорту.

Читайте такожЛондонській аеропорт "Хітроу" припиняв роботу через повідомлення про дрон

Коли співробітники Хітроу з якихось причин відмовилися пропускати його на посадку, він заявив, що у нього в сумці бомба, пише "Hello".

24-річний Річі, який робить досить успішну кар'єру в модельному бізнесі, почав сперечатися з співробітниками зони огляду Хітроу. Коли ж він зрозумів, що ризикує не потрапити на рейс, то почав погрожувати - Майлс кричав, що у нього в сумці бомба і він підірве її, якщо його не пустять в літак.

Коли охоронці аеропорту спробували його вгамувати, він ударив одного з них. В результаті молодий чоловік опинився в поліцейській дільниці і був заарештований за дачу неправдивих показань. Пізно ввечері в неділю Майлса Річі випустили під заставу. Про причини такої агресивної поведінки хлопця невідомо.

Довідка. Лаойонел Річі - американський поп-виконавець, який поряд з Майклом Джексоном та Прінсом панував на олімпі світової поп-музики в першій половині 1980-х років. Всі тринадцять синглів, випущених їм у 1981-1987 роках, потрапили в першу десятку Billboard Hot 100, п'ять із них - на перше місце.