Сосєдов жорстко розніс Пугачову за її апетити / instagram.com

Російський музичний критик і екс-суддя українського проекту "Х-фактор" Сергій Сосєдов заявив, що легенда радянської естради Алла Пугачова у зв'язку з поверненням на сцену і концертом в Кремлі дивує своїми непомірними фінансовими апетитами.

Читайте такожЗважилася заради молодого коханця: Алла Пугачова ледь не померла після пластичної операції

У коментарі URA.RU Сосєдов прокоментував новий в мережі офіційний документ, в якому представники співачки просять держкомпанію "Вертольоти Росії" виділити їй значну суму на концерт і супутні заходи.

Відео дня

"Це зарозуміле, корисливе використання свого імені. Така хамська й цинічна позиція: мені всі повинні, я годувала всю країну, мені недоплачували в радянський час. При тому, що артисти в той час, і Пугачова також, жили чудово", - не приховує обурення критик.

За словами Сосєдова, організація і без фінансової допомоги для Примадонни переживає не найкращі часи, оскільки урізає бюджету і скорочує співробітників.

Як повідомляли УНІАН, святковий концерт, приурочений до ювілею Алли Пугачової, обернувся справжнім скандалом, коли з'ясувалося, що на захід державна організація РФ виділила 40 мільйонів рублів. Експерти вважають, що таке спонсорство – прикриття для корупційної схеми.