У Москві в середу, 6 лютого, близько 13:00 (12:00 за київським часом) завершилася церемонія прощання з музикантом Кирилом Толмацьким (Децлом). Під час неї в залі стався скандал.

Читайте такожУ Москві прощаються з Децлом (відео)

Під час церемонії деякі з присутніх виступали з прощальним словом. Після батька музиканта слово взяв невідомий чоловік. Він заявив, що якісь "гади і покидьки" відповість за смерть Децла, пише "Страна".

"Ми ніколи не змиримося, чесне слово, 100%, ми ніколи не змиримося, ми завжди це пронесемо з собою. І ці люди, вони дадуть відповідь - я тобі точно кажу. Я знаю, що ти чуєш нас зараз, в будь-якому випадку. Вони за це відповідатимуть: покидьки, гади. Гади і покидьки!", - сказав чоловік.

Після цього батько Кирила Толмацького Олександр оголосив, що виступав - провокатор. Усіх попросили вийти із залу, де проходила траурна церемонія.

Як повідомляв УНІАН, Децл помер в ніч проти 3 лютого, після виступу в іжевському клубі «Пош». Йому було всього 35 років. Попередньою причиною смерті музиканта називають зупинку серця. Децл прославився на початку двохтисячних років.