Леонардо Ді Капріо / REUTERS

Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо, який зіграє у своєму новому фільмі маніяка Біллі Міллігана, піддався світовому тренду та розпочав роботу у серіалі.

Як повідомляє видання Variety, Лео вирішив приєднатися до багатьох знаменитих голівудських зірок першого ешелону, які укладають контракти з HBO і Netflix, та спробувати себе в телевізійному жанрі.

Разом з давнім другом, режисером Мартіном Скорсезе, оскароносний актор працює над адаптацією книги Еріка Ларсона "Диявол в Білому місті".

Відео дня

Цікаво, що спочатку проект починався як повнометражний фільм, але зараз заявлений на студії Hulu як телесеріал.

Читайте такожДіКапріо допитали у «малайзійській справі»

Екранізувати детектив про американських серійних маніяків - доктора Генрі Говарда Холмса і архітектора Денієла Х. Бернхема, які вбивали відвідувачів Всесвітньої виставки 1893 року в Чикаго, планували ще 15 років тому, одразу після виходу книги, але через проблеми з бюджетом так і не був реалізований.

Спочатку головну роль пророкували Тому Крузу, але в 2010 році Леонардо Ді Капріо викупив права на картину, заявивши про бажання втілити одного з лиходіїв на екрані. І ось, через 9 років актор приступив до роботи, правда, змінивши формат на серіал та виступивши виконавчим продюсером картини. А от чи зіграє Лео головну роль, наразі залишається невідомим.

Нагадаємо, нещодавно Леонардо Ді Капріо завершив знімання у стрічці Квентіна Тарантіно "Одного разу у Голлівуді", де його партнером став Бред Пітт.