В США Меган планує трохи повеселитися \ Wikimedia Commons

Відтоді, як герцогиня Сассекська Меган Маркл стала дружиною британського принца Гаррі, вона рідко буває в Америці і ще рідше бачиться з друзями. Але вечірку Baby shower вирішила провести саме там.

Читайте такожМеган Маркл в ніжному образі приїхала до Національного театру

Як повідомляють західні джерела, вагітна герцогиня прилетіла до Нью-Йорка, де планує невелику вечірку на честь народження майбутньої дитини, передає ТСН. Американці дуже шанують традицію організовувати Baby shower напередодні пологів і Меган вирішила влаштувати собі таке маленький свято. 

Відео дня

У Нью-Йорк герцогиня прилетіла сама, без принца Гаррі, він сьогодні відвідав короткострокову ініціативу "Fit and Fed" в Стрітемі в Лондоні. Ця кампанія спрямована надавати дітям та молоді безкоштовний доступу до занять та поживного обіду під час шкільних канікул.

Так що поки Гаррі працює, Меган планує трохи повеселитися. На паті запрошена її близька подруга і стиліст Джессіка Малруні. Вона теж прилетіла до Нью-Йорка. Ходять чутки, що вечірка відбудеться в готелі на Верхньому Іст-Сайді, де Малруні буде координувати все.