Ілюстрація / REUTERS

Вже в цю неділю, 24 лютого, в Лос-Анджелесі відбудеться церемонія "Оскар".

Головний сценограф церемонії Девід Коринс розкрив інтригу, як буде виглядати сцена.

Сцену премії Оскар-2019 прикрасили безліччю хвилеподібних золотих і синіх шарів, які важать близько 725 кілограмів. Крім цього, вона буде прикрашена 40 тисячами троянд.

Читайте такожГрупа Queen виступить на церемонії вручення Оскарів

Як пише Vogue.ua, Девід – один з головних сценографів індустрії, який активно працює на Бродвеї, створював декорації для мюзиклу "Гамільтон" і був номінований на "Оскар". Свою сценографію для "Оскара" Девід називає "кристалічною хмарою", а головним її елементом 40 тисяч живих троянд.

Художник зізнався, що ідея його декорацій заснована на принципах відкритості та дружності.

"В дизайні я використовував теплі і м'які форми, які створять затишну атмосферу не тільки для тих, хто буде в залі, але й для глядачів, які дивитимуться трансляцію вдома", - написав художник

Вага декорацій – 725 кілограмів.

Нагадаємо, що в цьому році церемонія "Оскар" вперше пройде без основного ведучого. Після того, як через скандал у зв'язку з гомофобними висловлюваннями актор Кевін Харт відмовився вести церемонію, організатори "підключили" до церемонії цілий ряд знаменитостей, які будуть виходити на сцену – це Деніел Крейг, Вупі Голдберг, Брі Ларсон, Дженніфер Лопес, Гері Олдмен, всього 13 голлівудських зірок.