Юлія Началова знаходиться в комі / фото instagram.com/julianachalova

Відому російську співачку Юлію Началову ввели в стан штучної коми. Днями співачку госпіталізували через сильний стрибок цукру в крові.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, це відбулося після конфлікту з її екс-чоловіком, хокеїстом Олександром Фроловим. Спортсмен подав до суду на співачку через квартирне питання.

Читайте такожВідому російську співачку ввели в стан штучної коми

Відео дня

У 2015-му Фролов намагався викупити половину їхньої квартири, яка дісталася співачці від попереднього шлюбу, — віддав Началовій 20 мільйонів. Через рік пара розлучилася, а в 2018-му співачка сказала, що чоловік їй не заплатив, отже, частка не його. Фролов подав позов до суду.

Розбірки співпали за часом з госпіталізацією артистки, за життя якої зараз борються лікарі.

За словами джерела Super з клініки, де лежить 38-річна співачка, наразі Началова є "стабільно важким" пацієнтом.

Читайте такожПомер екс-чоловік Лоліти Мілявської (фото)

"Вона не приходить у себе, перебуває в стані сну, з якого поки її не виводять. У Юлії були батьки — більше нікого не пускають. Зараз ніяких медичних втручань не буде, підтримують життєдіяльність організму. Єдине серйозне побоювання медиків — існуючий ризик набряку легенів", - йдеться у повідомленні.

За словами джерела, Началова поступила в клініку зі скаргами на болі в нозі, співачка давно страждає на діабет. Через якийсь час Юлія відчула себе ще гірше.

Прес-секретар співачки Ганна Ісаєва заявила, що відмовляється від коментарів зважаючи на шквал дзвінків і увагу ЗМІ, що обрушилися на її родину.

"Ми всі дуже переживаємо і молимося за Юлю", — сказала Ісаєва.