Герцогиня Сассекська Меган і принц Гаррі \ REUTERS

Герцогиня Сассекська Меган і принц Гаррі відвідали New Zealand House, де поклали квіти та залишили запис у книзі співчуттів від імені Її Величності королеви Єлизавети II.

Читайте такожБез Меган Маркл і усміхається більше: принц Гаррі з'явився сам на заході в Лондоні

Минулого тижня в Новій Зеландії в мечетях міста Крайстчерч відбувся масовий розстріл. Меган і Гаррі, були останніми з членів британської королівської сім'ї, які відвідали Нову Зеландію під час свого першого королівського туру, передає ТСН. Саме вони зголосилися вирушити до палати представників Нової Зеландії і покласти квіти та висловити свої глибокі співчуття. 

Відео дня

Вагітна герцогиня Меган з'явилася на публіці в чорному пальті та чорних човниках на досить високих підборах. Її волосся було розпущене, а на обличчі був легкий макіяж. Принц Гаррі був у темному костюмі, подружжя трималося за руки. 

Герцогиня Сассекська Меган і принц Гаррі \ REUTERS

Візит герцогині Меган і принца Гаррі не був оголошений раніше, проте королівські фотографи та кореспонденти були оповіщені в конфіденційному порядку, щоб допомогти висвітлити захід. 

Герцогиня Меган більше не планувала відвідувати заходи до народження первістка, хоча палац не оголошував про те, що герцогиня йде в офіційний декрет. Однак подібні події не могли не залишити свій слід в житті подружжя. У книзі співчуттів Меган написала: "Наші глибокі співчуття...Ми з вами". Принц Гаррі підписав своє ім'я і слово "Arohanui", що означає "з любов'ю".