Олену Леніну розкритикували у соцмережі / Фото: Геннадій Черкасов

Російську телеведучу і письменницю Лену Леніну облаяли через усмішку на фото з передачі про смерть Юлії Началової, де вона посміхається разом з телеведучим Андрієм Малаховим,

Про це повідомляє «МК». Фото було зроблено на зйомках програми під час прощання зі співачкою.

Багато користувачів письменницю звинуватили в тому, що вона виглядала дуже життєрадісно. За словами Леніної, їй навіть погрожували розправою за цю фотографію.

Відео дня

Одна дівчина написала мені в Instagram: «Краще б ти померла, ніж Нічлава!». Знаєте, чому? Тому що ми з Андрієм Малаховим посміли посміхатися в день похорону Юлі. Нам не пробачили посмішки навіть незважаючи на нашу щиру скорботу в день її смерті і справжню любов до Юлі за її життя. Невже люди такі злі?! В останні місяці ми частенько зустрічалися з Юлею і навіть почали товаришувати. Звела нас Лариса Олександрівна Долина. Для мене дуже важливо було взяти участь у цьому ефірі, тому що, і мені соромно в цьому зізнатися, але перед смертю Юлі, я образилася на неї. Незавершений гештальт. На наш останній спільний обід вона не приїхала. Хоча сама запропонувала зустрітися. Я образилася, тому що вона не попередила, а від неї подзвонив якийсь чоловік та повідомив, що Юля себе дуже погано почуває і не може приїхати. Вона завжди бадьорилася і я навіть подумати не могла, що в цей час Юля шалено страждала і була вже сильно хвора, і мені помилково здалося, що це відмовка. Я образилася і, тільки коли преса оголосила, що Юля потрапила в лікарню, я зрозуміла, що у неї була дуже вагома причина, і я не мала права ображатися. А після цього її ввели в кому, і в мене вже не було можливості перед нею вибачитися. Тому я погодилася взяти участь в передачі Андрія. У кінці програми ми з ним зробили фотографію, на якій посміхнулися, незважаючи на сумний привід. Ми посміхнулися, тому що в програмі було багато її дитячих відео і добрих спогадів про Юлю, і тому наш настрій змінювалося від сліз до посмішок, але наші посмішки, на мій подив, викликали обурення деяких фоловерів. Мені було незрозуміло, прикро і боляче читати деякі коментарі на адресу посмішок. Мені здавалося, що Юля, як веселий і світлий чоловік, завжди приховує свої болячки навіть від товаришів і в найважчі хвилини завжди усміхнений, точно не хотіла б, щоб ми плакали. І я ніяк не можу зрозуміти, чому в такий сумний день, люди проявили так багато злості, нетерпимості і ненависті. Ні з ким судитися не буду, я знищила ці коментарі тільки тому, що я не хотіла, щоб моя мама або моя дитина прочитали цю відверту жесть, і мені досі дуже боляче згадувати про це.

Публікація від Лєна Леніна (@lenaleninaofficial)

Також Леніна зізналася, що образилася на Началову перед її смертю, та не встигла вибачитися. Вона додала, що співачка була дуже світлою людиною і не хотіла б, щоб вони з Малаховим плакали.

Як повідомляв УНІАН, 21 березня в Москві в останню путь провели російську співачку Юлію Началову, яка померла 16 березня. Їй було 38 років.