Принц Гаррі і Меган Маркл \ REUTERS

Герцоги Сассекські планували переїхати у Фрогмор-хауз ще до народження первістка, однак за декілька тижнів до появи на світ їхнього малюка плани змінилися.

Читайте такожПринц Гаррі прийшов на захід у Лондоні без Меган Маркл

Меган Маркл і Принц Гаррі залишаться в Кенсінгтонському палаці, повідомляє 24tv.ua. Королівське подружжя заявило про намір переїхати з Кенсінгтонського палацу ще в листопаді 2018 року. Тоді стало відомо, що королева Єлизавета ІІ виділила для Меган Маркл і принца Гаррі маєток у Віндзорі. Герцоги Сассекські планували оселитися у Фрогмор-хаусі ще до народження первістка, проте, як повідомляє The Sun, робочі не встигли вчасно завершити ремонт.

Відео дня

Ремонтні роботи в новому маєтку герцогів Сассекських обійшлися королівській сім'ї у 3 млн фунтів стерлінгів, що майже вдвічі перевищує суму, яку витратили на ремонт в особняку в Норфолку.

Інсайдер повідомив іноземному виданню, що весь тиждень робочі працювали не покладаючи рук. Однак їм все одно не вдалося завершити ремонт у кімнаті, на яку найбільше чекають майбутні батьки – дитяча. Причиною запізнень стали постійні зміни в планах ремонту від герцогів. Як зазначив інсайдер, вони дуже вимогливі, тому часто вносили корективи.

До прикладу, останньою зміною, про яку заявило королівське подружжя, було встановлення вікон з потрійним склом. Причиною їхнього вибору слугував сильний шум від літаків, що сідають в аеропорту Хітроу. Таке задоволення обійшлося їм у 50 тис. фунтів стерлінгів.