REUTERS

Британський актор Бенедикт Камбербетч на острові Уайт збив 63-річного рибалку на велосипеді. Зірка серіалу "Шерлок" надав постраждалому першу допомогу і відвіз його до лікарні.

Читайте такожЗастреливши номінанта "Греммі" та зарізав фанатів: у мережі з'єднання явилося відео вбивства репера Ніпсі

Про це повідомляє The Sun з посиланням на друга постраждалого. Камбербетч на дорозі острова Уайт намагався обігнати велосипедиста, але зачепив його боковим дзеркалом. В результаті чоловік сильно травмував руку.

Відео дня

Актор одразу ж зупинився і спробував допомогти чоловікові. Він обробив рану потерпілому руки, але оскільки вона сильно кровоточила, відвіз рибака в лікарню. За словами друга потерпілого, у чоловіка від удару «розламало руку», а кров була всюди.

При цьому Камбербетч виплатив потерпілому 20 тисяч фунтів компенсації (понад 700 тисяч гривень за актуальним курсом), за умови, що він не буде звертатися в поліцію і не розкриє ЗМІ деталі інциденту. Видання зазначає, що 63-річний рибак відмовився коментувати цю інформацію.

Як повідомляв УНІАН, раніше голлівудського актора Джорджа Клуні, який їхав на скутері на знімальний майданчик, збив автомобіль. Подія трапилася на острові Сардинія в Італії.