Під час винесення вироку і Девід і Луїза плакали \ фото Riverside County Police Department

Девід Терпін і Луїза Терпін з Каліфорнії засуджені до довічного ув'язнення після того, як визнали себе винними за звинуваченнями, пов'язаними з жорстоким поводженням з їхніми 13-ма дітьми, яких вони били, морили голодом і приковували до ліжок.

Читайте такожУ США подружжя тримало у рабстві 13 власних дітей

Під час винесення вироку і Девід і Луїза плакали, передає Голос Америки. «Я прошу вибачення за все, що я зробила, що завдало шкоди моїм дітям. Я дуже люблю своїх дітей. – сказала Луїза Терпін. – Їхнє щастя дуже важливе для мене».

Відео дня

Як частина угоди про визнання вини, яка вимагала зняття додаткових звинувачень з подружжя, Терпіни проведуть решту свого життя у в'язниці, якщо не отримають умовно-дострокове звільнення після відбуття 25 років за ґратами, заявив окружний прокурор.

Вирок є кульмінацією кримінальної справи, яка потрясла містечко Перріс, штат Каліфорнія, приблизно в 100 км на схід від Лос-Анджелеса, коли дочка Терпінів, виснажена 17-річна дівчинка, змогла вибратися з будинку через вікно і подзвонити в службу порятунку.

Поліцейські виявили, що 13 братів і сестер у віці від 2 до 29 років перебували в темному, погано пахнучому будинку, деякі з них були прикуті ланцюгами до ліжок. Діти, які страждали від недоїдання, були виснажені і сильно відставали у розвитку.

Батьки Девіда Терпіна повідомили, що їхній син і невістка були глибоко релігійною парою, яка навчала своїх дітей вдома.