Скандальна співачка Лоліта Мілявська пояснила, чому російські артисти сподіваються, що їм дозволять виступати в Україні при новому президенті.

Відповідне відео Мілявська опублікувала в Instagram. Виконавиця заявила, що вже готова вилітати до Києва. Вона вважає, що з приходом до влади Зеленського російські знаменитості знову зможуть безперешкодно виступати на території України.

«Ми всі знімалися в проектах у Зеленського, - зізналася вона. - Ну чого гріха таїти? Ми, звичайно, розраховуємо на свій маленький шматочок пиріжка».

22 квітня Микола Басков, Наташа Корольова і Діма Білан привітали Зеленського з перемогою на виборах і висловили надію на те, що відносини між Києвом і Москвою налагодяться.

Як повідомляв УНІАН, російську співачку Лоліту 23 квітня 2017 року не пропустили через кордон в Конотопі, знявши з потяга. Через відвідування окупованої Керчі через закриті КПВВ у 2015 році в'їзд в Україну їй заборонений на три роки. Співачка Лоліта, яка народилася в Західній Україні і довгий час жила в Києві, підтримує анексію Росією українського Криму і вважає президента РФ Володимира Путіна "генієм міжнародної політики". Донька Лоліти живе в Києві з бабусею.